Jubileum 28 juni 2015

10 jaarOp 28 juni 2015 vierde IT’s Privacy haar 10-jarig bestaan.
Onder genot van live Jazz muziek o.l.v. Petra Veen startten we die dag met een serie korte praatjes van genodigden waarbij we terug keken op 10 jaar IT’s Privacy. Van de ondernemersgenen, de scriptieprijs, privacy in de zorg (EPD), wetenschappelijk onderzoek (LifeLines), zwarte lijsten in de detailhandel, maar ook ideeën die minder of niet uit de verf zijn gekomen komen aan bod.
Vervolgens namen we een kijkje in de toekomst, welke uitdagingen op dit onderwerp staat ons nog te wachten? Hoe kijkt IT’s Privacy aan tegen ‘Big Data’, ‘Social Media’? Het promotieonderzoek en de nieuwe manieren van EPD’s staan op het menu.

Bij een verjaardag horen kado’s! Er is € 175,00 gestort aan Oxfam Novib, dit is hun reactie:

Zojuist vernam ik van onze  administratie dat wij uw gift, waarover ik u vorige week heb gesproken, binnen is gekomen.
Langs deze weg  wil ik u hartelijk bedanken voor uw initiatief en het geweldige bedrag van 175,00 euro. U geeft daarmee  als ondernemer steun aan startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Namens hen ook ontzettend bedankt.
 
3154Oxfam Novib gelooft in het zelfdoen van mensen. We steunen lokale ontwikkelingsprojecten en zorgen ervoor dat mensen zelf in hun eigen inkomen kunnen voorzien. We lobbyen bij politiek en bedrijfsleven en we wijzen hen op hun verantwoordelijkheden. Daarnaast  vragen we Nederlanders om keuzes te maken die goed zijn voor arme landen. Zoals het kopen van eerlijke producten, waarvoor mensen in ontwikkelingslanden een goede prijs krijgen. In ons jaarverslag 2013 vindt u meer resultaten over ons werk. Kijk hiervoor op: http://www.oxfamnovib.nl/Jaarverslagen.html

Er is daarnaast ook flink bijgedragen aan een kunstwerk van Jasper Oostland:
Groefsnaveltoekan

 

 

 

 

Iedereen die de afgelopen 10 jaar en in de toekomst betrokken is (geweest) bij IT’s Privacy: dank voor de kruiwagen en hopelijk help je mee groeien!